Friday, May 27, 2011

INJURY !!

argghhh , baru aq thu betapa sakit n tersekse nye injury bile main bola .. aq dh lama men bola tpi nie la injury paling terok bg aq .. dah la, lutut bengkak then pergelangan kaki pulak terseliuh .. sabo jer la ~  nux jadi STAR dlm bola p0n ssh kadang-2 kn ... tape-2 , aq ta kn bia kn INJURY nie menghantui aq .. aq akn jadi kn ea semangat utk lebih berjaya lgi .. insyallah , aq akan berjaya satu ari nnti .. :)

Monday, May 23, 2011

Form 6 , hanya sehari !!!

kalau nak di ingatkan balik memang aku ya-2 nak ambil form 6 tapi apakah daya, hanya sehari je aku dgn member-2 aku dtg, smua gara-2 disebabkan subjek AKAUN .. putus harap aku nux belajar form 6 .. kini semangat untuk aku belajar semakin kurang, aku hanya memikirkan pasal bola sepak sahaja .. entah, berjaya or tidakk aku dalam arena bola sepak nie .. balik semula kepada form 6, mmg pengalaman yg aku tak kn lupakan di sebabkan hanya sehari aku jejak kaki kesekolah TAMAN DESA .. first days aku dtg je, dh jumpa member-2 lama .. mmg riuh sekampung dibuatnya.. tapi seribu kali sayang, hanya sekali dalam seumur hidup aku akan terjadi macam tuu , Now, aku hanya mahu fokus dekat arena bola sepak dahulu .. aku akan berusaha bersungguh-sungguh utk mencapai impain keluarga aku ... kalau aku tak bole pergi dalam arena bola sepak nie, aku berjanji akan stdy balik then akan mencari pekerjaan yang bagus demi FAMILY TERCINTA ...
ILOVEYOU  ...

Friday, April 29, 2011

Bukan Masanya...


Bukan Masanya ??
mesti korang tertanyakan... oke la, bia la aq berterus terang.. sebenarnya, bukan masanya utk aq bercinta sekarang nie... aq sekarang nie hnya memikirkan kerjaya aq dulu.. aq dh serik nux couple-2 nie.. lgi pon, aq belum jumpa org yg betoi2 memahami aq..lagi pon kebanyakan gurl sekarang nie memilih rupa paras n pilih howt2 sahaja so aq mls nux pikir pasal sma nie, lantak la org nux ckp aq nie playboy or what jnji aq ta wt smua 2.. insyallah, aq akn temui jodoh aq pada suatu hari nnti...
kepada yg tunggu aq n sayang dkt aq, aq hanya mampu berkata "BUKAN MASANYA" ..
HOPE : korang memahami aq...

THANK YANA .. :)

nie berita gembira bg aq, bila aq dpt melihat gambar yana bertudung.. aq btoi2 tidak sangka dye sudah bertudung.. aq berterima kasih sgt2 kepada allah swt kerana telah membuka pinta hati yana utk memakai tdg.. aq amat gembira kerana hajat aq selama nie nux tgk dye bertudung tercapai.. tidak sia-sia usaha aq selama nie.. penat lelah aq memberi nasihat dan teguran, akhir nye membuahkan hasil.. thnx sgt2 kepada allah swt dan diri yana, yana thnx sgt2 sbb engkau sudah bertudung hope engkau kekalkan bertudung oke... klu bole, ajaklah member2 bertudung sekali.. tpi ingat la, walaupun bertudung tidak semestinye baik, tpi ya ta bertudung itu ta semestinya jahat dan baik s0 pandai2 lah anda menilaikan nya...
                         thnx yana kerana sudi utk berubah...

Ex aq yg dlm Kenangan ... Yana menyepi kembali.. :'(

yana, mngapa engkau menyepi kembali ?? 
aq bru nux berbaik-baik blik dgn yana nie.. nie smua gara-gara manusia yg ta pndai nux m'jaga mulot... aq begitu sedih n bosan bile si ta dpt berborak si kecik nie.. aq mmg dh tahu yg aq nie ta kn ada jodoh dgn dia tpi yana sudah slh anggap dgn aq.. aq hanya ingin berkawan blik dgn dye n aq ta ada niat langsung nux mintax couple dgn dia.. aq tahu dia ta bole mencintai diri ku s0 aq hanya mahu berkawan dgn dia... yana, tlg la jgn menyepi dan menghilangkan dri.. aq hanya ingin berkawan dgn engkau yana..

Coming Back ...

aq dh lama tak update blog aq nie... sory la geng, aq asyik sebok je sekarang nie..
alhamdulillah, akhirnye, aq ada peluang nux berkongsi cerita dgn korang smua... oke la, nikmati la cerita-cerita aq nie oke.. daa ~

Monday, January 24, 2011

Kenangan Yang Tidak Akan Dilupakan, Akademi PKNS vs Piala Presiden Selangor



nie la bdk bdk PKNS yg terhebat, dyeowg sntiasa bg aq semangat n dorongan walaupon aq masih baru dgn dyeowg..walaupon aq buat slh d tgh padang dyeowg akn bg semangat n teguran..nie adalah team PKNS yg akn memasuki liga selangor tetapi jurulatih belum buat keputusan siapa yg akn terpilih..peluang aq skrg hnya 50-50..klu ada rezeki aq terpilih la, klu xada rezeki aq akn berusaha lg..niat aq hnya la utk mengubah nasib keluarga aq dan bukti kn kpda kwn kwn MIUC aq bahawa, aq bkn bahan ketawa n ejek kan..aq akn membuat dyeowg terkejut dan tutup mulut..aq akn membukti kan bahawa aq nie jugak boleh bermain bola lebih jauh lg..aq xingin mensia-sia kn usaha dan pengorbanan keluarga aq selama nie..aq akn berazam utk membalasa jasa owg tua ku dgn bermain lebih berjaya lgi.. "mak dan abah, angah akan buktikan yang angah boleh berjaya, mak dan abah jgn risau, angah akn mengubah nasib keluarga kita dan angah akn buktikan kepada saudara mara kita"..sampai disini sahaja la ye, sekian..nothing~to~say~